Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteiden voimassa olevat hinnat näkyvät kaupan sivuilla. Hintoihin sisältyy arvonlisävero. Tilaukset toimitetaan postitoimipaikkaan (ellei toisin sovita), josta se on noudettavissa saapumisilmoituksen saavuttua. Verkkokaupasta vastaa Arttiimi Oy 5 Oy (0815888-1)). Toimitukset vain Suomeen. Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tilatut tuotteet lähetetään asiakkaalle 2-5 työpäivän kuluessa. Toimitusaika riippuu tilauksen laajuudesta ja mahdollisista kehystys- tai muista töistä. Mahdollisista viivästyksistä ilmoitetaan sähköpostitse.

Maksaminen tällähetkellä pankkisiirrolla

Laskutusvaihtoehto

Haluttaessa voimme myös laskuttaa taideteoksen, jolloinka liitämme laskun mukaan. Tässä tapauksessa toivomme yhteydenottoa sähköpostilla ismo@malkki.com  tai soittamalla 0400 733124 | Ismo Malkki. Otamme sitten yhteyttä tilaukseen liittyen.

Pakkaus
Taideteokset toimitetaan asianmukaisesti paketoituna.

Toimituskulut
Toimituskulut Suomeen postipakettina kaikille tilauksille on 9 €.

Ilman toimituskuluja jos asiakas noutaa Helsingin tai Tampereen pisteistä. 

Reklamointi
Mahdolliset tuotereklamoinnit ja palautukset sekä kuljetusvahingot voi ilmoittaa joko sähköpostitse osoitteeseen ismo@malkki.com tai puhelimitse numeroon +358 400 733124 (ti-pe 10-18). Kaikki lähetettävät  taideteokset tarkastetaan tuotetta lähetettäessä. Vauriotapauksissa suosittelemme viallisen tuotteen ja pakkauksen kuvaamista asioiden jouduttamiseksi.